Homebreeze

Homebreeze Amberblokjes

De heerlijk geurende amberblokjes van Homebreeze geven een verrukkelijk aroma aan elke gewenste ruimte zoals in je huis, kledingkast, auto, winkel, salon of kantoor…. eigenlijk kun je de amberblokjes van Homebreeze overal wel inzetten! HomeBreeze, een nieuw bedrijf in huisgeuren, vond deze heerlijk geurende amberblokjes tijdens een reis naar Marrakech. De producten, die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kunnen worden gebruikt in huiskamer en badkamer, maar je kunt ze ook gebruiken als parfum door ze zachtjes in de huid te masseren. Dit doen oosterse pelgrims en toeristen al generaties lang en het werkt heerlijk verfrissend.

Sort by
Price filter
All
Filter by brands
Filter by Kleuren
€4,99
Deze bijzondere Ambergeurblokjes zijn samengesteld uit plantenextracten en gemaakt volgens eeuwenoud traditioneel recept.
€4,99
Deze bijzondere Vanille geurblokken, samengesteld uit groenteextracten, worden gemaakt volgens een eeuwenoud traditioneel recept. Plaats het op een schaaltje waardoor de gehele omgeving heerlijk ruikt naar vanille.
€4,99
Deze bijzondere Sandelwood geurblokken, samengesteld uit plantenextracten, zijn gemaakt volgens een eeuwenoud traditioneel recept. Plaats het op een schaaltje waardoor de gehele omgeving heerlijk ruikt naar Sandelwood.
€3,00
Kleine rasp in het goud om je geur blokje te brokkelen en raspen. Met 4 roosterformaten.

Wat zijn amberblokjes?

Als het gaat om deze amberblokjes uit Marokko/Marrakesh, mis je wat als je ze nog niet hebt geprobeerd. Het is onmogelijk om het etherische aroma onder woorden te brengen, dus je zult het gewoon zelf moeten ruiken. Musk, amber, vanille, roos, essentiële oliën en was vormen het aroma van amberblokjes. Zacht, zoet en verleidelijk zijn slechts enkele van de bijvoeglijke naamwoorden die het aroma kenmerken. Amberblokjes van Homebreeze kunnen op verschillende plaatsen een wellust opwekkend aroma hebben…

Homebreeze amberblokjes

Een eeuwenoude Marokkaanse amber-aromablokformule wordt gebruikt om deze op plantaardige extracten gebaseerde blokken te maken. Amber heeft een neusverblindend aroma dat bedwelmend is voor de zintuigen. Dit fijne schaafsel wat van de Homebreeze amberblokjes komt, wordt vanwege zijn heerlijke geur ook wel "Nectar of the Gods" of "Ambrosia" genoemd. De spirituele eigenschappen van amber hars omvatten het gebruik ervan bij meditatie, genezing, reiniging, het aantrekken van geluk en bij het nastreven van emotionele en spirituele harmonie.

Homebreeze Perfumeblock Rose

Met behulp van een eeuwenoude traditionele techniek worden deze Homebreeze amberblokjes geproduceerd met plantaardige extracten. Zet ze in je kast, tussen je lakens, in de badkamer of waar je maar wilt, en ze vullen de ruimte met een aangenaam aroma.

Homebreeze Perfumeblock Patchouli

Met alleen plantaardige extracten en een eeuwenoude formule, worden deze unieke Patchouli-aroma blokken met de hand gemaakt. Wie wil er nou geen patchouli in huis? Meteen een knus luchtje wat je neusgaten inschiet zodra je thuis komt. Heerlijk!

Homebreeze Black Amber Scent Block

De Black amber scent is origineel, rauw en heeft onvervalst aroma. Er wordt gezegd dat het afrodiserende krachten heeft, maar ook dat het goed is voor aarding, zuivering, geluk en liefde. Dat kunnen we allemaal wel gebruiken toch?

Homebreeze Perfumeblock Jasmijn

Zoet, bloemig, romantisch en exotisch. Jasmijn zorgt voor harmonie, positiviteit, vreugde, inspiratie en eigenwaarde. Het Marokkaanse Jasmijn blokje is gemaakt volgens een traditioneel oud recept. Jasmijn geeft vertrouwen, optimisme en vreugde. De heerlijke geur parfumeert het hele huis.

Handige tips met Homebreeze amberblokjes

  • Een paar korrels hars in poedervorm, geplaatst in een kleine kom, kunnen een kamer maandenlang ruiken, waardoor het ideaal is voor de slaapkamer, huiskamer en badkamer.
  • Hang een katoenen zakje gevuld met schaafsel van de amberblokjes in je kast of dressoir om je kleding subtiel te parfumeren.
  • Ze kunnen ook worden verbrand in een parfumeur.
  • Schraap een paar lagen af ​​als het aroma na verloop van tijd begint te vervagen.
  • Het hele huis ruikt naar de Homebreeze geur als je wat schaafsel in de stofzuiger doet.
  • Zet een kleine hoeveelheid schaafsel in een kaarsenlont om ‘s avonds nog wat extra romance toe te voegen aan de sfeer.

    Omdat het geurblok was bevat, dat een beetje vettig is en kan smelten als het wordt verwarmd, kan het vlekken achterlaten op stoffen of kleding. Zet het blok daarom altijd voor gebruik neer op een schaal of dienblad of hang het in een (jute) zakje. De amberblokjes bevatten daarbij ook meerdere stoffen die niet goed zijn als ze in je spijsvertering komen, dus houd deze fijne huis accessoires uit de buurt van kleine kinderen.

Wat is Amber en waar komt het vandaan?

Als het gaat om oerinstinct, triggert de geur van Amber en amberblokjes iets troostends in ons allemaal. Wil je een geur dragen die 'tijgerziel' of 'tranen van de zon' bevat? Wij zeggen volmondig ja! In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is amber een 'fantasie' parfumnoot. Amber is een mix van ingrediënten die een warme, poederachtige, zoete geur beschrijft. Het bestaat uit een soiree van ingrediënten (natuurlijk en synthetisch) zoals vanille, patchouli, labdanum, styrax, benzoë en nog een paar meer. Het wordt gebruikt om oosterse geuren te creëren die een rijk, kruidig en poederachtig gevoel geven.

Waar worden amberblokjes van gemaakt?

Heel technisch gezien zitten de volgende spullen in de fijne amberblokjes van Homebreeze: Musk Ambrette 296, Musk Xylitol 56 en Vanilline 4% zijn enkele van de natuurlijke en synthetische elementen in de amberblokjes. Roze poeder 89%, Etherische olie 10%, Parfum basis 71 st. C. Zacht, zoet en verleidelijk zijn slechts enkele van de bijvoeglijke naamwoorden die het aroma van amberblokjes kenmerken. Amber geuren kunnen tot een jaar meegaan als ze op de juiste manier worden aangebracht met een geurblok. De amberblokjes worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd, waardoor ze in vorm, kleur en/of gewicht enigszins kunnen verschillen.

Homebreeze @Boudoir by Sara

We ruiken ze bijna door het scherm heen en hebben een fijne collectie van deze heerlijke Homebreeze amberblokjes op voorraad voor een leuk prijsje. Welke geur haal jij in huis of geef je lekker cadeau?

Veel shop plezier!