De website www.sandandskin.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Sand + Skin. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sand + Skin. De inhoud van deze website en andere uitingen van Sand + Skin op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Sand + Skin wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Sand + Skin behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Artikelinformatie vermeld op de website www.sandandskin.nl wordt gegenereerd uit een deelnemers-artikelmanagement systeem. Onze deelnemers zijn ultiem verantwoordelijk voor de verstrekte artikel- en prijsinformatie op onze website. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Sand + Skin. Hoewel Sand + Skin uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

Voor eventuele vragen of opmerkingen is Sand + Skin telefonisch bereikbaar op 023 573 2900 van maandag t/m zondag van 9:00 – 18:00 uur of per mail [email protected]