Nagelstudio Zandvoort | Sand + Skin

Nagelstudio Zandvoort | Sand + Skin

Nagelstudio in Zandvoort

Als vrouw zijn verzorgde handen en nagels een must. Prachtige nagellak of kunstnagels dragen hier zeker aan bij. Ben je op zoek naar een nagelstudio in Zandvoort dan zit je bij ons echt op de beste plek. Onze nagelstudio bestaat al sinds 2013 en we zijn 1 keer verhuisd naar een groter pand. Onze salon zit in 1 van de hoofdstraten van zandvoort en kan bij ons gemakkelijk (betaald) parkeren voor de deur. Onze salon in hartje Zandvoort heeft 3 nageltafels om iedereen te kunnen voorzien van de mooiste nagels.

manicure Nagelstudio Zandvoort

De beste Nagelstyling van Zandvoort

Wanneer je ervoor kiest om kunstnagels te zetten, heb je bij ons vier mogelijkheden. Je kan kiezen voor gellak, Fiab, Biab of powergel. Hieronder lichten wij graag onze behandelingen toe.

Gellak

Gellak zetten wij al 15 jaar in onze salon en is nog steeds een zeer populaire behandeling. Dit product combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. De gellak gel wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel of kunstnagel en vervolgens uitgehard in een professionele LED lamp.

led lamp Nagelstudio Zandvoort

Het product wordt door onze stylistes bij nagelstudio in Zandvoort aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat is prachtige nagels die drie tot vier weken blijven zitten. Dit is afhankelijk van de groei van de eigen nagel. Gellak is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen met gel of acryl. Gellak is namelijk een dunne vorm van gel en hiermee lichter en ook flexibeler, maar niet zo verstevigend als een harde gel of acryl. Het geeft een natuurlijke look maar blijft veel langer zitten dan een nagellak. Daarom wordt het ook wel een semi-permanente nagellak genoemd.

gellak nagelstyling Zandvoort

Wat zijn de voordelen van gellak
– Geen droogtijd, het product wordt aangebracht als een nagellak en uitgehard in een LED Lamp;
– Volmaakte, fantastische hoogglans, drie weken lang, gegarandeerd!
– Sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn;
– Dun maar sterk. Gellak beschermt en verstevigt natuurlijke nagels;

De merken waar wij mee werken tijdens onze gellak behandeling zij magnetic, the gel bottle en tilly’s.

voordelen gellak nagelstyling Zandvoort

FiaB

Fiab staat voor Fiber in a Bottle. Het is een sculpting base met versterkende synthetische vezels. Dit product is ideaal voor klanten met zwakkere nagels. Wij gebruiken dit dus veelal bij klanten die hun eigen nagels willen laten groeien en verzorgen zodat ze weer sterk en gezond worden. Het is een kleurloze basis waarover wij een mooie kleur gellak naar keuze op aan kunnen brengen. Dit is een veel gevraagde combinatie. Ook is het mogelijk om een nail art aan te brengen op een biab behandeling. Het merk waar wij mee werken tijdens onze Fiab behandeling is Magnetic.

fiab nagelstyling Zandvoort

BiaB

Biab staat voor Builder in a Bottle. Dit is op dit moment de meest populaire behandeling die wij geven in de salon. Biab is Een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels. BIAB nagels zijn nagels die voorzien zijn van een versterkende laag. Deze wordt aangebracht op de natuurlijke nagel waardoor de nagel sterker wordt, natuurlijk kan groeien én daardoor een prachtig uiterlijk geeft! Een BIAB behandeling wordt bij ons als alternatief voor acrylnagels gedaan omdat het een natuurlijker uiterlijk geeft dan de traditionele ‘kunstnagel’.

biab nagelstyling Zandvoort

Daarbij is het geurloos, wat ook erg prettig werkt voor ons. Wij hebben biab in verschillende nude tinten waardoor er geen gellak meer over heen hoeft. Wil je wel een andere kleur gellak dan is dit geen probleem en kunnen wij dit over de biab heen zetten. Met biab verlengen wij NIET, als je een verlenging wilt kan je bij ons kiezen voor een powergel. De merken waar wij mee werken tijdens onze biab behandeling zijn Magnetic, the gelbottle en Tilly’s.

Powergel

Powergel is een nieuw revolutionair product. Met dit product kunnen wij jou nagels verlengen tot hoe lang jij ze wilt. Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED of UV lamp. Powergel is voor elke nagel geschikt, van een zachte flexibele natuurlijke nagel tot een harde natuurlijke nagel. Powergel is geurloos, in tegenstelling tot acryl waarbij sterke luchtdampen vrijkomen.

biab lange nagels Nagelstudio zandvoort

Sommige mensen krijgen hier hoofdpijn van of ervaren dit als zeer onaangenaam. Onze nagelstudio in Zandvoort is blij dat we hier nu een goed alternatief voor gevonden hebben. Over de powergel kunnen wij een een kleur gellak naar keuze aanbrengen of een nail art naar wens. Het merk waar wij mee werken tijdens onze powergel behandeling is Magnetic. En zeker niet onbelangrijk: Powergel is hypoallergeen! Degenen die in het verleden allergisch waren voor acryl of gel kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen!

nail art Nagelstudio zandvoort

Al onze behandeling zijn incl een mini madicure welke inhoud: in model vijlen van de nagels, nagelriemen bewerken en schoonmaken, nagelriem olie en handcreme.
Wij streven naar perfectie en willen daarom ook dat de nagels van onze klanten ‘perfect’ zijn. Daarom zijn wij altijd bereid om gebroken nagels weer te repareren als deze tussendoor breken. Bel ons daarvoor en wij zullen ons uiterste best doen om ze zsm weer compleet te maken, de kosten hiervan zijn 2,50 euro per nagel.

 

Dus laat je nagels doen bij nagelstyling Zandvoort 

In onze salon in Zandvoort werken alleen professionele nagelstylistes. Zij doen meerdere keren per jaar een bijscholing om bij te blijven op de laatste trends en producten. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en producten om de kwaliteit van onz werk hoog te houden. Onze nagelstudio Zandvoort bestaan al sinds 2013 en sindsdien dragen wij zorg aan de mooiste nagels van zandvoort en ver daarbuiten. Wij bieden goede service en je kan altijd met vragen of opmerkingen bij ons terecht.

Nagelstudio zandvoort

Al onze behandeling zijn incl een mini madicure welke inhoud: in model vijlen van de nagels, nagelriemen bewerken en schoonmaken, nagelriem olie en handcreme. Wil je een meer uitgebreide manicure dan bieden wij de e-manicure aan welke erg veel in combinatie wordt geboekt met een biab treatment. We willen jou graag verwelkomen in onze mooie en vooral gezellige nagelstudio in Zandvoort waar altijd een kop koffie of thee van het koffie merk Noble Tree voor je klaar staat voor de ultieme beauty beleving. Kom je gezellig naar onze beauty salon en nagelstyling in Zandvoort?

Vanaf heden eerste week gebroken nagel gratis reparatie, daarna 5 euro per nagel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fashion & Beauty | Bezoek ons in Zandvoort logo