Wij zijn begonnen als kleine nagelstudio in 2003, uitgebreid naar een grotere winkel in het hartje van Zandvoort met een uitbreiding van een schoonheidssalon met verschillende behandelingen, een mode winkel en de webshop. In de webshop verkopen wij merken van goede kwaliteit en pasvorm en volgens de laatste mode trends. Bij elk item geven wij gratis stylingtips om je outfit zo goed mogelijk samen te kunnen stellen. Mailen met vragen zijn altijd welkom en beantwoorden wij binnen een uur. Ook met vragen over de styling van onze items kan je ons altijd mailen. We zijn altijd op zoek naar de mooiste merkjes en exclusieve items van over de hele wereld en proberen je het ‘musthave’ gevoel te geven als je op onze webshop terecht komt. Een site waarop je verdwaalt, inspiratie krijgt en die je telkens opnieuw wilt bezoeken. Je bestelling pakken wij zo mooi mogelijk in, zodat als je ‘boudoir’ pakje binnenkomt je hartje even overslaat. Dat geluksgevoel willen wij je geven, want daar worden wij vrouwen toch zo blij van!

Uiteraard vinden wij het ook heel erg leuk als je naar onze mooie winkel in Zandvoort komt. Daar kan je alle items die we in de webshop verkopen in het echt zien, voelen en passen EN daar helpen onze verkoopsters je graag met het stijlen van deze items. Maar naast al die fijne spullen doen wij ook veel beautybehandelingen zoals kunstnagels, wimper-extensions, bandenbleken, pedicure en meer!

Wij kunnen je dus, als je dat zou willen, van top tot teen stijlen. Van mooie verzorgde nagels tot wimper extensions en van een jurkje voor die speciale gelegenheid tot een gehele nieuwe look.

We zijn een team van 5 heel verschillende vrouwen. We verschillen in leeftijd van 30 jaar tot 55 jaar, waar de een fantastisch kan koken (en daar ook met heel veel liefde en passie over verteld, waardoor bij iedereen het water in de mond loopt) heeft de ander nog nooit met een vinger een pan aan geraakt (gelukkig is zij getrouwd met een man die waanzinnig kookt).
Weer een ander leeft voor haar gezin, heeft 2 beeldschone kindjes waar alle Boudoir Angels verliefd op zijn en is al vanaf haar 14e bij haar eerste vriendje (jaja ze bestaan nog) terwijl de vierde nog lang niet aan kinderen moet denken en liever nog even alleen met haar vriend en alle dieren (3 honden en een kat) van het leven geniet.

Een aantal zijn nog erg baldadig en halen de gekste grappen uit, waarbij de andere soms maar even een andere kant op kijken.

Maar ondanks onze verschillen zijn we een steengoed team, we werken heel nauw samen en helpen elkaar overal waar kan. We voelen ons bijna als een kleine familie. Kennen elkaar eigenlijk door en door en staan voor elkaar klaar.

We hebben dan ook allemaal maar 1 doel voor ogen als we aan het werk zijn: en dat is de klant! Wij staan alle 5 voor perfectie en willen de beste resultaten afleveren, zodat iedereen tevreden de winkel weer verlaat.

Wij staan altijd voor onze klanten klaar, hebben brede openingstijden en zorgen er altijd voor dat er plekjes zijn wanneer gewenst (naar alle redelijkheid uiteraard)
We houden van gezelligheid, een praatje, wat lekkers bij de koffie en proberen een band op te bouwen met onze klanten.

Kom gerust een keer bij ons binnen om van onze fantastische sfeer te proeven en om met de beste kwaliteit van jou gekozen behandeling of met dat ene favoriete mode item weer naar buiten te gaan…
We waarschuwen je wel: je komt gegarandeerd weer terug.

Je kan ons vinden op het volgende adres
Sand + Skin
Haltestraat 12
2042LM Zandvoort

Ashley

Ashley

Lucienne

Lucienne

Natascha

Natascha

Sara

Sara

Wendy

Wendy