Mechanisch bindweefsel massage met Icoone®

 

 

Wat is de Icoone® ?

De Icoone laser is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Wat de icoone uniek maakt is dat het als enige beschikt over de gepatenteerde Roboderm technologie. Hierdoor kunnen we ons specifiek richten op het fascia en dit weefsel met respect behandelen. Met de extra toepassing van LED en LASER heb je met icoone de nieuwste gouden standaard. Dit innovatieve apparaat combineert de kracht van mechanische stimulatie met de voordelen van laser en lichttherapie, waardoor een unieke combinatie ontstaat, die zorgt voor uiterlijke verbeteringen én snellere revalidatie.

Het laser- en led-licht werkt op de poriën van de cellen, waardoor de energieproductie wordt geactiveerd. Door dit proces wordt de zuurstoftoevoer naar de cel verbeterd, wat een belangrijke factor is bij vorming van nieuw weefsel. De behandeling met de Icoone laser zorgt voor weefselgenezing en verbetert de zuurstofvoorziening van de huid.
Wij werken bij Sand + Skin met de allernieuwste versie van de Icoone®

 

Wat is het verschil tussen een manuele bindweefsel massage en de

Icoone® laser?

Gianfranco Tudico heeft de Roboderm-technologie ontwikkeld. De technologie is gebaseerd op meer dan 20 jaar aan onderzoeken van Professor Guimberteau naar het bindweefsel. Deze innovatie maakt het mogelijk om het bindweefsel (ook wel de fascia) op een nieuwe manier te behandelen.
Een reguliere bindweefselmassage kan erg pijnlijk zijn, waardoor veel mensen deze behandeling met tegenzin ondergaan. Bij een normale bindweefselmassage wordt het bindweefsel als het ware ‘geknepen’, waardoor het weefsel wordt dichtgedrukt. Het knijpen van kwetsbaar weefsel veroorzaakt echter stress aan de huid. Over het algemeen wordt gedacht dat pijn nodig is om resultaten te behalen. Met de icoone behandeling is dat niet het geval. De icoone behandeling levert direct resultaat op zonder pijn of stress aan de huid.
Met de Roboderm technologie van Icoone wordt een Multi Micro Alveolaire stimulatie geven.  Dit kan niet bereikt worden met een reguliere bindweefselmassage. Het apparaat geeft stimulatie van alle kanten zonder pijn of stress aan de huid te veroorzaken.

 

De Icoone® zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat

 

Door de twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd.
Door deze technologie is het mogelijk om nu nog dieper in het bindweefsel te kunnen werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd door de geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse  bewegingen maken.

Voor het behandelen van het lichaam hebben we behalve de Robotwins ook de Robosolo roller. Dit is een combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers met LED en LASER  en zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat. De rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor herstel van de natuurlijke cel functie. De laser 915 nm dringt diep in het onderhuids vetweefsel en wordt daar alleen geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden. Tegelijkertijd zorgt het LED licht 650 nm ervoor dat de celwand doorlaatbaar wordt waardoor het vet, wat is vrijgemaakt door de laser verplaatst wordt naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die de vetten kan omzetten in verbrandingsstof. De mechanische stimulatie van het weefsel zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem. Ook werkt de LED op huidversteviging.

 

De Icoone® is in te zetten voor zowel gezicht als lichaam

 

Op deze indicaties kunnen wij behandelingen aanbieden met de Icoone® in het gezicht, hals en decolleté

 • Verbeteren van algehele huidconditie en een boost voor de huid
 • Strakke kaaklijn en verminderen van de onderkin
 • Fijne lijnen en rimpels verzachten en verminderen
 • Huidversteviging en  Huidverstrakking
 • Lifting, zelfs op de bewegende oogleden (geen lenzen in tijdens behandeling)
 • Verminderen van roodheid
 • Contour verbetering
 • Stimuleren van lymfedrainage
 • Verbeteren van bloedcirculatie
 • Hamster wangen verminderen
 • Hals en onderkin verstrakken

De Icoone® behandeling in het gezicht is heel goed te combineren met andere behandelingen die wij doen zoals de heerlijke ontspannende gezichtsbehandelingen. Klik hier voor meer informatie. Met deze gratis uitgebreide huidscan kunnen wij een perfect plan op maat voor jou maken

Op deze indicatie kunnen wij behandelingen aanbieden met de Icoone® op het lichaam

 • Voor het aanpakken van cellulite
 • Voor het aanpakken van kleine lokale vetophopingen
 • Voor het verbeteren van uw lichaamscontouren
 • Voor het behandelen van lymfoedeem
 • Voor het behandelen van lipoedeem
 • Voor het aanpakken van verslapping van de huid

 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kun je uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 behandelingen. 

Wij raden de behandeling in kuurverband minimaal 1x per week aan, maar het mag zelfs iedere dag. Er is geen herstel tijd en dat maakt het zeer makkelijk toe te passen voor iedereen. Na 1 behandeling zie je al wat het doet, maar wil je een duurzamer en beter resultaat, zul je de behandeling vaker (liefst in kuurverband) moeten doen. Belangrijk om je resultaat te behouden is wel om het te onderhouden, bijvoorbeeld eens per 4 tot 6 weken. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, is afhankelijk van hoe oud je bent, je leefstijl en wat je wilt bereiken. Dit overleggen we altijd duidelijk van tevoren, zodat je weet waar je aan begint en wat je kunt verwachten.

 

Ook biedt de Icoone® medische behandeling aan

 • littekens en brandwonden 
 • lymfoedeem en lipoedeem 
 • spierpijn, pijnklachten en fibromyalgie
 • voor en nabehandelen operatie; bijv liposuctie en ooglidcorrecties 
 • vermoeidheid en stress

Icoone is voor iedereen geschikt, zelfs als je zwanger bent. Na de eerste 3 maanden van je zwangerschap kunnen wij bijv. onrustige benen en vochtophopingen behandelen. Na de zwangerschap kunnen we met de Icoone de buik verstevigen (helaas niet tijdens de borstvoedingsperiode).

 

De behandeling is absoluut 100% pijnvrij. Pijn werkt bij deze behandeling zelfs averechts. We doen er ook dan ook alles aan om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken.

Ben jij benieuwd geworden naar de Icoone boek dan een gratis Try Out, tijdens deze afspraak leggen wij alles uit over de behandeling, de kuur, de kosten en laten wij je voelen hoe dot apparaat werkt en wat het kan doen voor jou.

Prijzen

 

Mechanisch bindweefsel massage Lichaam                                     45 min   95 euro
Mechanisch bindweefsel massage Gezicht                                      20 min   70 euro
Mechanisch bindweefsel massage Gezicht & Nek                             40 min   85 euro
Mechanisch bindweefsel massage Gezicht & Nek & Decolleté        50 min   99 euro
Mechanisch bindweefsel massage Medisch                                      20 min   50 euro
Mechanisch bindweefsel massage Extra Zone.                                 20 min   40 euro
Icoone Body suit.                                                                                        32 euro

Mechanisch bindweefsel massage Intake                                          Gratis

 

De behandelingen van de Icoone worden aan geraden om in kuurverband mee te starten

10 X Mechanisch bindweefsel massage Lichaam                                 845 euro
10 X Mechanisch bindweefsel massage Gezicht                                  600 euro
10 X Mechanisch bindweefsel massage Gezicht & Nek.                        750 euro
10 X Mechanisch bindweefsel massage Gezicht & Nek & Decolleté        850 euro  

Als je start met de kuur krijg je het Icoone Bodysuit van ons gratis erbij.

 

Onze online afspraken agenda komt 1 november 2023 live maar tot die tijd kan je ons bereiken op 0235732900