Haar accessoires

Haaraccessoires

Heb je een bad hairday? Als het aan ons ligt niet meer! Je kunt met de leuke haaraccessoires van Boudoir by Sara je manen mooi in het gareel krijgen. Onze haaraccessoires save the day. Er is geen betere manier om je 's ochtends klaar te maken als je haar niet meewerkt dan met een haaraccessoire! Haaraccessoires voor vrouwen zijn niet alleen praktisch, maar ze geven ook veel esthetische waarde aan een je outfit. De haaraccessoires voor dames van Boudoir by Sara zijn basic en leggen een fantastisch accent op je look!

Sort by
Price filter
All
Filter by brands
Filter by Kleuren
€2,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Slim Red . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,00
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Red. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,95
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Rusty. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,95
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Rosewood. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,00
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Silver Glitter. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,95
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Sage Green Velvet . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,95
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mauve. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
Kknekki Mauve
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Ivory Yellow Bead . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Dusty Rose Pink Glitter. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Ivory Pink Bead . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Purple Ivory Blue . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Mermaid. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,00
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Velvet Stripe Green . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Slim Bordeaux. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Bronze Glitter. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Slim Beige Glitter . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Slim Army Glitter . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,00
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Mosterd Velvet. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€2,95
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mid Brown. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
Kknekki Mid Brown
€3,50
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Ivory Blue Bead . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Teal Pomerant Glitter. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Pastel Circus Glitter. De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot!
€3,50
Fijn zittende haarelastiek in de kleur Mix Ivory Glitter Dusty Lind Green . De elastiek is waterafstotend, vervaagd niet, raffelt niet en verslappen niet. Ook zorgt de elastiek ervoor dat je geen knik in je haar krijgt na het dragen van een staart of knot

Straal met haaraccessoires

Met haaraccessoires kun je zowel mooi haar als een mooie uitstraling krijgen, dus het is sowieso een win-win situatie. Het is nog nooit zo makkelijk of leuk geweest om je haar te stylen met haaraccessoires. Gemak en kwaliteit zijn van het grootste belang als het gaat om onze haaraccessoires voor dames, en deze eigenschappen worden gecombineerd met trendy stijlen en trends om onze mooie haaraccessoires te creëren!

Haaraccessoires voor dames zijn een integraal onderdeel geworden van onze algehele look en de badkamer verlaten zonder er iets in te doen, is een no-no. Een haar scrunchie of hip elastiekje heb je in een mum van tijd in je handen als je gewoon opstaat en het in doet. Peace a cake. Het is niet langer nodig om uren voor de spiegel door te brengen, zoals de Boudoir by Sara haaraccessoire vrouwen kunnen bevestigen! Als laatste redmiddel kun je haaraccessoires om je pols dragen, zodat ze altijd klaar voor gebruik zijn. Je tijden van je haar eentonig naar beneden dragen is voorbij!

Gebruik jij al haaraccessoires om je haar te stylen?

Haaraccessoires voor dames fleuren je look. Je accessoires matchen met je outfit is een hele opgave! En als het op haaraccessoires aankomt, kan het kiezen van de juiste soort best overweldigend zijn. De lijst met verschillende soorten haaraccessoires is eindeloos. Bovendien moeten je accessoires perfect bij je kapsel en outfit passen. Dit is de reden waarom er elke dag zoveel nieuwe soorten haaraccessoires voor dames worden gemaakt.

Het dagelijks dragen van haaraccessoires is voor veel vrouwen een persoonlijke voorkeur. Je bent niet de enige die zich zo voelt. Haaraccessoires kunnen echter een uitdaging zijn om de juiste pasvorm voor je kapsel te vinden.De meeste haaraccessoires voor vrouwen zijn geschikt voor alle haartypes. Dit is een zegen voor vrouwen die de nieuwste accessoires willen proberen, maar niet zeker weten of ze bij hun haartype passen. Dus laten we kijken wat je bij Boudoir by Sara kunt verwachten als het om haaraccessoires voor dames gaat.

Haarelastiekje

Het is waarschijnlijk dat je af en toe een haarelastiekje gebruikt, zelfs als je niet veel mooie haaraccessoires hebt. Wat er ook voor nodig is om die vervelende voor je ogen hangende lokken snel te verwijderen. Goed nieuws: zelfs met een eenvoudig elastiekje kan jouw haar binnen enkele minuten worden omgezet in een opvallend kunstwerk. Elastiekjes met felle kleuren zorgen er daarbij voor dat je lekker opvalt. Voor het geval je zonder inspiratie zit, hierbij een aantal manieren om je haarelastiekje goed te gebruiken.

Slordige paardenstaart

Maak een lage paardenstaart door je haar te touperen en er wat haarlak op te spuiten. Maak vervolgens met je vingers je paardenstaart los voor een slordige look.

Staartvlecht

Wil je experimenteren met je kapsel? Geef deze half-staart, half-vlecht stijl dan een kans. Als je eenmaal een lage paardenstaart hebt gemaakt, vlecht je je staart drie keer en zet je hem vast met een haarelastiekje aan het einde van de korte vlecht. Super hip!

Laag knotje met messy kapsel

Op dezelfde manier is het touperen van je haar en het besproeien met haarlak een goed kapsel om te proberen. Maak een lage knot die bij je voorkeuren past en je hebt dit snelle en eenvoudige kapsel in een mum van tijd.

Knot op de kop

De zogeheten messy bun blijft een favoriet. Probeer je knotje wat los te wrikken, terwijl je hem wel goed bovenop je hoofd hebt. Er mogen best wat sprietjes uitsteken.

De lage paardenstaart

Begin met een lage paardenstaart voor dit kapsel. Wikkel je haarelastiekje over een van de onderste strengen van de paardenstaart. Neem een ​​haarspeld en bevestig het plukje aan de paardenstaart door het om de haarband te wikkelen. Zo zit je gewone staart net weer even anders!

Scrunchie

De scrunchie, ook wel haarbandje genoemd, is de laatste maanden steeds populairder geworden als haaraccessoire. Bijna iedereen vindt er wel een in een ontwerp of stof die bij hun voorkeuren past. Zoals de zwarte, beige of witte voor een chic effect. De elastische band met een spiraalvorm. Een scrunchie is de uitstekende keuze wanneer je geen opvallende bobbel in je haar wilt hebben. Scrunchies zijn vrij eenvoudig aan te brengen.

Ze werken net als een gewoon haarelastiekje. Haar kan op verschillende manieren worden gestyled en gedecoreerd. Draag het in een paardenstaart, knot of een half losse, half strakke staart. Bij gebruik met dit haaraccessoire houden veel vrouwen van het half losse, halfvaste kapsel. Borstel je haar goed voordat je de scrunchie gebruikt om het op zijn plaats te houden. Is de lengte van je haar een factor die voorkomt dat je elastiekjes gebruikt? Maak je geen zorgen, er zijn meerdere opties voor haaraccessoires.

Als je scrunchies gebruikt, doe je je haar trouwens ook nog eens een plezier, aangezien deze minder verstikkend zijn dan normale haarelastiekjes. De elastiekjes van Boudoir by Sara zijn overigens getest en zullen je haar juist niet verstikken!

Haaraccessoires @Boudoir by Sara in de sale

Ben je benieuwd hoe de haaraccessoires van Boudoir by Sara staan? Kom ze dan uitproberen in de winkel! Wij helpen je graag de juiste haaraccessoires en andere leuke sieraden bij je outfit te matchen. Soms zijn onze accessoires ook in de sale. Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste haaraccessoire sales? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Veel shopplezier!