Xzota

Xzota Sieraden

Xzota is ontstaan ​​uit een moeder-dochterband, een mix van culturen en een verlangen om sieraden te maken die lang mee gaan. Xzota is een Nederlands sieradenbedrijf dat items met nauwgezette aandacht voor detail maakt, zodat je er een leven lang plezier van hebt. Dit is slechts één voorbeeld van hoe nauw de Balinese familie met elkaar verweven is. Een andere is een combinatie van moeder en dochter die goed samenwerkt. Om een ​​prachtig sieraad te maken, zijn geduld, respect en gelijke behandeling van alle betrokkenen essentiële ingrediënten. Het vermogen om op deze manier te werken en iets te produceren dat statisch blijft, is best prettig in een wereld waar alles altijd verandert.

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €85,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€69,95
€34,97
mooie brass kleurige ring met in het midden 5 zirconia steentjes in het roze en paars. de ring is er in verschillende maten, 50-52-54-56.
Sale
Ring Rainbow Brass
€24,95
Mooi dun brass gouden ringetje met in het midden 4 bloementjes.
€49,95
Mooie brass gouden ring met kleurde steentjes aan de zijkant. Kleuren: geel/goud, rood, oranje.
€39,95
Mooie brass gouden ring met bloemen, in de bloemen zitten mooie groene steentjes.
€34,95
€17,47
mooie brass kleurige ring met kleine verspringende bolletjes. de ring is er in verschillende maten,50-52-54-56.
€19,95
Mooie dunne brass gouden ring. De ring is rondom gehamerd. De ring heeft een dikte van 1,5mm.
€44,95
Gouden ring met bordeaux rode stenen.
€59,95
Mooie dunne brass gouden ring met in het midden een bloem met gekleurde steentjes.
€64,95
€32,47
mooie brass kleurige vintage ring, in het midden zitten 7 groene zirconia steentjes. de ring is er in verschillende maten, 50-52-54-56.
€19,95
Mooie dunne brass gouden ring met in het midden een klein bloemetje.
€24,95
Mooie dunne brass gouden ring. De ring is rondom gehamerd. De ring heeft een dikte van 2mm.
€24,95
Mooie gedraaide brass gouden ring.
€44,95
Mooie brede brass gouden ring, met in het midden een vierkant met "zonnestralen".
€34,95
Mooie dunne brass gouden ring, met in het midden 5 baquette zwarten langewerpige zirconia stenen.
€19,95
Mooie dunne brass gouden ring met een zwart zirconia steentje in het midden.
€39,95
Mooie gouden ring, in het midden is de ring iets dikker met 5 roze zirconia steentjes erin.
€39,95
Mooie dunne ring met in het midden 5 roze stenen.
€49,95
€24,97
mooie goudkleurig chain enkelbandje met kleine gekleurde ocean kraaltjes. het enkelbandje is 24,5cm en te verlengen tot 26cm.
€44,95
€22,47
mooie zilver kleurige ringen die door elkaar heen lopen. de ring is er in meerdere maten, 50-52-54-56.
€84,95
€42,47
mooie zilver kleurige vintage ring, in het midden zitten 7 paarse zirconia steentjes. de ring is er in verschillende maten, 50-52-54-56.
€9,95
€4,97
Mooi dun armbandje met zwarte en zilveren kraaltjes en pareltjes er tussen, en een sluiting in goudkleur. dit leuke armbandje heeft een lengte van 19cm.
€39,95
Mooie brass gouden ring met in het midden cirkels op elkaar, als 3D effect.
€39,95
Mooie dunne bras gouden ring met in het midden een gouden bloem met een zwarte onyx steen erin.
€29,95
Mooie brass gouden ring met in het midden een langwerpig brass goud plaatje.

Passie voor sieraden

Een bron van inspiratie voor de Xzota sieraden komt van sterke vrouwen, diverse culturen en de natuurlijke schoonheid die over de hele wereld bestaat. Zilver, verguld messing en 14K gouden sieraden zijn allemaal opgenomen in hun collecties, samen met andere metalen. Het is hun doel om jou aan te moedigen milieuvriendelijke artikelen te kopen die met integriteit zijn gemaakt. Je kunt prachtig ingelegde sieraden vinden die je geweldig cadeau kunt doen of lekker voor jezelf koopt. De Xzota sieraden dienen als een middel voor elk individu die het draagt ​​om haar eigen persoonlijke ervaring uit te drukken. Xzota streeft daarbij naar een betere samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zijn eigen sterke punten te ontdekken. Ze zijn zuinig en werken er hard aan om iedereen gelijke kansen te geven.

Xzota sieraden aanbieding 

Xzota sieraden speciaal voor jou uitgekozen

Naast het feit dat het bedrijf is opgericht door een moeder en dochter, hechten ze veel waarde aan de samenwerking met Bali's goudsmeden en ander belangrijk personeel. Danielle is meestal een koper en ze brengt een paar maanden per jaar in Bali door met haar familie. Naast de marketing van Xzota sieraden is Tessy ook verantwoordelijk voor de productontwikkeling. De goudsmeden die deel uitmaken van hun Bali "familie" zijn niet alleen ervaren ambachtslieden, maar ook teamgenoten die ervoor zorgen dat alles goed loopt. Eka en Kadek zijn twee voorbeelden van mensen die aan deze beschrijving voldoen.Bij afwezigheid van Danielle en Tessy op Bali, is Eka verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole en productontwikkeling. Zodra het begint te regenen zoekt Kadek een kraakpand in de tuin of onder de carport en begint op de ouderwetse manier onze presentatiematerialen uit kokospalmhout te snijden. Omdat ze bij XZota sieraden geloven dat samenwerking het meest effectief is als het in een cirkel plaatsvindt, heeft Eka ook een tijd in Nederland doorgebracht om het bedrijf persoonlijk te leren kennen, voordat ze terugkeerde naar Bali met wat ze had geleerd. Hierdoor kunnen ze van elkaar leren en het maximale uit hun relatie halen, wat een win-winsituatie is.

xzota sieraden ringen  ringen van xzota ringen  xzota sieraden aanbieding

Hoe worden Xzota sieraden gemaakt?

Eerst wordt een schets van het concept gemaakt om als basis voor een ontwerp te dienen. Dit is iets wat in Nederland vrij vaak voorkomt. Elk ontwerp uit Bali wordt eerst in de vorm van een wax sample gemaakt. De edelsteen is gemaakt van zilver dat is gerold en vervolgens in vorm is gehamerd om de gewenste vorm te creëren. Dan volgt het ‘gloeien’. Deze procedure wordt uitgevoerd om breuken of scheuren in het eindproduct te voorkomen.

sieraden van xzota


De Xzota sieraden worden geweekt in een speciaal bad om het materiaal gemakkelijker te kunnen bewerken. De sieraden worden in elkaar gezet met een tang en vervolgens aan elkaar gesoldeerd. Het polijsten van de sieraden wordt bereikt met het gebruik van hamers, vijlsel en zagen. Mochten er edelstenen in het sieraad verwerkt moeten worden, gebeurt dat hierna. De laatste stap is het aanbrengen van shining finishing touch. Daarna zijn de Xzota sieraden klaar om gedragen te worden.

Het zorgvuldig bewaren van Xzota sieraden is belangrijk

Verguld We raden je aan om je vergulde zilveren sieraden af ​​te doen voordat je gaat douchen of zwemmen om te voorkomen dat de kleur van de sieraden vervaagt. Vermijd daarnaast het aanraken van de sieraden met parfum of andere oliën of lotions. Als je deze items gebruikt, is het mogelijk dat de goudlaag op je sieraden wordt beschadigd. Zilver Je hoeft je geen zorgen te maken als je merkt dat het zilver in je sieraad donkerder is geworden wanneer je het lang niet hebt gedragen. Als je wat zilverpoets en een droge doek op je sieraad aanbrengt, ziet het er weer als nieuw uit. Messing Als je dit materiaal langere tijd hebt gedragen, kun je het schoonmaken met Brasso en een droge doek om de glans te herstellen. De polijstcreme van XZota is gemaakt door Wenol, een bekend merk in de markt.

sieraden van xzota

De meest effectieve methode om je Xzota sieraden te verzorgen en op te bergen

De reinigingsprocedure verschilt afhankelijk van de stof die wordt gereinigd. Bij XZota werken ze met een verscheidenheid aan metalen, waaronder 14K en 22K verguld goud en messing, maar ook 14K puur goud en 925 sterling zilver. Als je je sieraden zo lang mogelijk op hun mooist wilt houden, kun je ze het beste op een donkere, koele en droge plek bewaren. Een bijkomend belangrijk aspect is het voorkomen dat het sieraad beschadigd of verdraaid raakt (bij kettingen en armbanden). Gebruik bijvoorbeeld een sieradendoosje met separate vakjes, zodat je je kostbaarheden eenvoudig kunt opbergen en weer terug kunt vinden.

xzota sieraden schoonmaken

Xzota sieraden @Boudoir by Sara

Het fijne Boudoir by Sara assortiment online heeft de meest recente Xzota sieradencollectie. Bouw je bijou verzameling uit met Xzota-sieraden die je naar hartenlust kunt mixen en matchen. Dit is een makkie vanwege de kleurenpaletten van de ontwerpen! Je nieuwe Xzota armband, ketting of oorbellen liggen voor je klaar als je vandaag je bestelling plaatst. Wordt je nieuwsgierigheid gewekt door de unieke sieraden van Xzota? Dames, het is tijd om te ontspannen en te winkelen! Af en toe is de Xzota sieradenlijn van Boudoir by Sara in de uitverkoop. Kijk regelmatig op onze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.