SAND + SKIN | RETOURNEREN

Voldoet het geleverde artikel niet aan je verwachtingen? Retourneren bij Sand + Skin is geen probleem. Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om artikelen op eigen kosten terug te sturen. De gemaakte verzendkosten vergoeden wij NIET. Mocht je na een langere periode dan 14 dagen een artikel willen retourneren, neem dan even contact op met Sand + Skin.

Producten met een korting HOGER dan 50% kunnen NIET retour gestuurd worden.

Email: [email protected].

PER POST

Ga als volg te werk:

 1. Noteer datum, factuurnummer, naam, aantal en omschrijving.
 2. Om de volgende redenen kan een product niet geretourneerd worden.
  • Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
  • Oorbellen kunnen wegens hygiëne na openen van de gesealde sticker niet meer retour worden gestuurd.
  • Het product moet compleet met bijbehorende verpakkingen worden terug gestuurd.
 3. Verpak het artikel goed, zodat deze met de verzending niet beschadigd.
 4. Zet het retour adres zoals hieronder aangegeven op je pakket.
 5. Verstuur het pakket bijvoorbeeld via PostNL. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Sand + Skin worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen.
 6. Bewaar je verzendbewijs goed, totdat je per e-mail een ontvangstbevestiging hebt ontvangen van Sand + Skin.
 7. Retourneren is geheel op eigen risico, wij raden aan je pakketje verzekerd te versturen.
 
 

Het retouradres van Sand + Skin is:

SAND + SKIN

Haltestraat 12
2042 LM Zandvoort
Nederland

TERUGBETALING

Als het retour gestuurde artikel in goede orde is ontvangen, word het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen teruggestort via de betaalmethode die voor de aankoop gekozen is. We behouden het recht om terugbetaling te weigeren als niet aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan.

GARANTIE

Voor alle artikelen geldt de wettelijke garantieperiode, eventueel aangevuld met de garantiebepalingen van de desbetreffende leverancier. Let op: op maat gemaakte items zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

HERROEPINGSRECHT (RETOURRECHT)

Vanaf 13 juni 2014 gelden nieuwe regels in Europa voor verkoop op afstand. Deze zijn gebaseerd op de (Europese) Richtlijn Consumentenrechten. Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden de overeenkomst met Sand + Skin te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het laatste artikel uit de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen word je gevraagd dit schriftelijk kenbaar te maken. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het herroepingsformulier, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Download hier het herroepingsformulier. Je kan een email sturen naar [email protected] of een brief naar Sand + Skin, Haltestraat 12, 2042 LM Zandvoort.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je het aankoopbedrag excl verzendkosten binnen 14 werkdagen via de betaalmethode die voor de aankoop gekozen is terug. Aangenomen dat er aan alle retourvoorwaarden is voldaan. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.