Stine A

Sort by
Price filter
All
€0,00 - €50,00
€50,00 - €100,00
€100,00 - €150,00
€150,00 - €150,00
Filter by brands
Filter by Kleuren
€34,00
stine a petit gemstones long chain earring gold in de kleur forrest mix. prachtige lange hang oorbel met daaran 2 kettinkjes, de een wat langer dan de ander aan de kortere zitten 9 kleine edelstenen in verschillende kleuren. Let op: oorbel gaat per stuk.
€62,00
Mooie goudkleurige pendant met 3 kleine plaatjes met geslagen look. De pendant draagt je achter je oor doormiddel van een knop oorbelletje waaraan je de pendant over het stokje schuift. Deze gaat per stuk en wordt verkocht zonder knopje.
€53,00
Hanger met daaraan een half maandtje waar 3 blaadjes aan hangen. Je draagt hem achter je oor doormiddel van een stud oorbelletje waaraan je hem aan de achterkant over het stokje heen kan schuiven. Let op: oorbel word per stuk verkocht.
€62,00
Stine a three leaves earring piece in gold. Mooie lange oorbel ketting (16,3 cm) met aan het begin een staafje. Aan de ketting zitten 3 kleine blaadje verspreid. Je kan zelf variëren met de lengte.
€23,00
Mooie gouden stud oorbel in de vorm van een hartje, met een paarse enamel ingevuld. Let op: de stud oorbel word per stuk verkocht!! Deze oorbel verkopen wij in meerdere kleuren.
€62,00
Prachtige oorbel die elegant eindigt met een witte zoetwaterparel en een kettinkje aan het uiteinde van het oor. Let op: de oorbel word per stuk verkocht.
€37,00
Mooie lange goudkleurige behind-ear oorbel. De behind-ear oorbel bestaat uit een aantal ronde plaatjes onder elkaar. Let op, deze oorbel word per stuk verkocht!
€80,00
Mooie lange hoop oorbel met een hand geslagen "wolke" met daaraan 3 kettinkjes met parels en wit en blauwe kralen. Let op: de oorbel word per stuk verkocht!
€53,00
Mooie gouden stud oorbel met 2 kettinkjes, aan de kettinkjes hangt een parel en 3 gekleurde kraaltjes. Let op: de oorbel word per stuk verkocht.
€47,00
Mooie had geslagen schelp vorige stud oorbel. De oorbel heeft in het bovenste schelpje een zirconia steentje. Let op: de oorbel gaat per stuk!
€25,00
Mooi fijn steek oorbelletje in het goud met een koraal rood glazuur hartje. groote van de oorbel is 3cm. let op: de oorbel word per stuk verkocht.
€29,50
Leuk gouden knop oorbelletje in de vorm van een ruit met daarin vier gekleurde zircon steentjes in de kleuren blauw, licht roze, donker roze en geel.

LET OP! Oorbel gaat per stuk
€53,00
Mooie gouden stud oorbel met 5 zoet water parels. Let op: de stud word per stuk verkocht!
€62,00
Fijne en delicate maan hanger met een prachtig oneffen oppervlak en glanzende witte zirkonen.
€25,00
Mooie gouden stud oorbel in de vorm van een hartje, met een bordeaux enamel ingevuld. Let op: de stud oorbel word per stuk verkocht!! Deze oorbel verkopen wij in meerdere kleuren.
€39,00
Mooie gouden stud oorbel in de vorm van 2 schelpen. Let op: de oorbel word per stuk verkocht!
€47,00
Mooie goud kleurige "behind ear" oorbel met parels. Let op: de oorbel word per stuk verkocht!
€53,00
Mooie gouden oorbel met parels en een aqua blauw/groen kraaltje. Let op: oorbel word per stuk verkocht.
€37,00
Mooie goudkleurige stud oorbel. De oorbel heeft een speelse vorm en is helemaal hand gemaakt! Let op: de oorbel word per stuk verkocht!
€39,00
Mooie goudkleurige stud oorbel in de vorm van een klavertje. Het zijn 4 kleine hartjes met de puntjes tegen elkaar aan. De hartjes van de klaver hebben verschillende pastel kleuren. Let op, deze oorbel word per stuk verkocht!
€47,00
Mooie goudkleurige stud oorbel, met in het midden een zoetwater parel. Aan de stud zit een een kettinkje van 3,3cm. Deze oorbel verkopen wij per stuk.
€22,00
Mooi klein goud kleurige stud oorbel in de vorm van een klein maantje. Op het maantje zit 1 klein zirconia steentje. Let op: de stud word per stuk verkocht.
€29,50
Mooie goud kleurige stud oorbel. De oorbel is op 2 manier te dragen, als "mom" en als "wow". Let op: de oorbel gaat per stuk!
Wow Mom Earring Gold
€59,50
Mooie lange stud rechtsdragende oorbel die om de oorlel loopt in het goud. De oorbel heeft allemaal gekleurde zirconia steentjes. Let op: de oorbel word per stuk verkocht!