Tatoeage verwijderen met Laser | Sand + Skin

Tatoeage verwijderen met de Piqo4 in Zandvoort 

 

 

Tatoeages zijn populair en worden eigenlijk steeds populairder. Maar ook veel mensen hebben spijt van hun tatoeage die bijvoorbeeld is gezet in een vlaag van verliefdheid, rebelsheid of impulsiviteit. De oplossing hiervoor is het verwijderen van de tatoeage dmv laser technologie.
Uit onderzoek is gebleken van 1 op de 3 mensen spijt heeft van zijn of haar tatoeage, dat betekent dat jij zeker niet de enigste bent.

 

tatoeage verwijderen zandvoort

 

Volledig verwijderen van de tatoeage

 

Bij ons kun je terecht voor de meest effectieve manier van tatoeages verwijderen met de nieuwste Picolaser de Piqo4 van Lumenis. Deze laser is speciaal ontworpen voor het veilig en effectief verwijderen van tatoeages. Wij hebben voor deze kostbare laser gekozen om u de best mogelijke behandeling en kwaliteit te geven.
Met de Piqo4 kun je eenvoudig en snel alle kleuren tatoeages verwijderen. Doordat deze tatoeagelaser een Pico en Nano laser combineert, worden zowel grote als kleine inktpartikels aangepakt en kun je alle (ook gekleurde) tatoeages verwijderen.
Alle kleuren van de regenboog verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Piqo4.
Na 1 behandeling is er al zichtbaar resultaat en na een aantal behandelingen is de gehele tatoeage verwijderd.

 

Wij verwijderen tatoeages ZONDER het achterlaten van een waas

 

De PiQo4 laser is momenteel de beste en snelste laser op de markt voor zowel professioneel gezette tatoeages als door een amateur gezet (met bijvoorbeeld Oost-Indische inkt)
De PiQo4 tatoeage laser maakt gebruik van de grootste spotsize op de markt (15mm), hierdoor kan je snel en effectief werken.  De grote spotsize zorgt ervoor dat je eenvoudig diep kan werken. Gecombineerd met de extreem hoge fluence die behaald kan worden, wordt elke vorm van pigment of inkt eenvoudig verwijderd.

 

Hoe werkt tattoo verwijderen

 

Het licht van de laser wordt door het pigment van de tatoeage geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en wordt het pigment afgebroken. Het lichaam voert dit vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem af.

 

  • De Nano pulsen zorgen voor het verkleinen van de grote inktpartikels
  • De Pico pulsen zorgen voor het verpulveren van de kleine partikels                                            

 

Deze combinatie zorgt voor de beste resultaten in een zo min mogelijk aantal behandelingen.
De Piqo4 van Lumines is 's werelds snelste en veelzijdige oplossing voor het verwijderen van alle kleuren tatoeages en beschikt over een FDA-goedkeuring.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Ten opzichte van oudere lasers zijn er veel minder behandelingen nodig om de tatoeage te verwijderen. Gemiddeld zijn er voor tatoeages 5 tot 12 behandelingen nodig met een interval van gemiddeld 8 weken, afhankelijk van het herstel van de huid. Onderstaande factoren zijn van invloed op het aantal behandelingen:

  1. Amateur of professioneel. Bij amateur tatoeages zijn er minder behandelingen nodig dan bij professionele tatoeages.
  2. De leeftijd van de tatoeage. Oudere tatoeages verdwijnen sneller dan jongere of versere tatoeages.
  3. De kleur(en) van de tatoeage. Hoe minder kleuren er verwerkt zijn, hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen. De kleur zwart zal over het algemeen het snelst verdwijnen.
  4. De plaats op het lichaam van de tatoeage. Hoe hoger de tatoeage zich op het lichaam bevindt hoe sneller de tatoeage verbleekt. Dit komt omdat het pigment in hogere delen van het lichaam (bijv. hoofd en nek) sneller via lymfebanen kan worden afgevoerd.
  5. Huidtype. Hoe lichter je huidtype, hoe sneller de tatoeage verdwijnt.
  6. Hoeveelheid gebruikte inkt. Hoe minder inkten zijn gebruikt, hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen.
  7. Littekenvorming ontstaan na zetten van de tatoeage. Sommige mensen krijgen al na het zetten van de tatoeage een wat verdikt litteken. Verdikte littekens kunnen ervoor zorgen dat er meer behandelingen nodig zijn om de tatoeage te laten verdwijnen. Ook heb je meer kans dat door de laserbehandeling er meer verdikte littekens zullen ontstaan.

 

Pico + Nano voor een dubbel effectieve behandeling

 

Klinische studies hebben aangetoond dat de optimale methode voor het verbrijzelen van pigmentdeeltjes is om ze te behandelen met zowel Nano- als Picosecond pulsen.
Vervolgens wordt het gebied opnieuw gescand met de picosecond pulsen die de kleinere en ondiepere deeltjes ontmantelen. Deze combinatie levert veel betere resultaten op dan het gebruik van een van beide technologieën op zich.
'Rots tot kiezelsteen' en 'kiezelsteen tot zand'.

 

tatoeage verwijderen zandvoort

 

Voor de behandeling

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen of jouw huid en tatoeage geschikt is voor deze behandeling en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Er zijn een aantal voorwaarden die we met je gaan bespreken:

- De tatoeage moet 6 maanden oud zijn om te kunnen starten met de eerste behandeling. Indien er eerder gestart wordt is de inkt nog niet ingekapseld en zijn er uiteindelijk veel meer behandelingen nodig.

- De huid mag niet zongebruind zijn door de zon of zonnebank of zelfbruiner. Een te gebruinde huid kan na een laserbehandeling lichte of donkere verkleuringen gaan vertonen. Na de behandeling is het daarom belangrijk de huid gedurende 6 weken met een zonnebrandcrème, met beschermingsfactor SPF 50, goed tegen zonlicht te beschermen. Het liefst meerdere malen per dag. Dit helpt om verkleuring van de huid te voorkomen. Bij geringe zonkracht is dit uiteraard minder noodzakelijk.

- Sommige medicijnen maken de huid gevoeliger voor licht waardoor er blaren en littekens kunnen ontstaan. Onder andere antibiotica kunnen lichtovergevoeligheid geven. Jouw medicijngebruik is daarom belangrijk om te melden.Tijdens de behandeling

Je krijgt een bril op om de ogen te beschermen tegen het laserlicht. Vervolgens wordt de juiste instelling gekozen, afgestemd op jouw huid en de kleur van de tatoeage. De behandeling kan gevoelig zijn, het voelt aan als ‘prikjes’, net alsof een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Het wordt in het algemeen goed verdragen omdat de behandeling zeer snel gaat. Daarnaast maken wij gebruik van de "Zimmer", een koelsysteem waardoor koude lucht tegen de huid wordt geblazen tijdens het behandelen. Je kan gerust een uur voor de behandeling een pijnstillend middel innemen, maar meestal zal dat niet nodig zijn. Eventueel kan je bij jouw huisarts een verdovende crème aanvragen. Deze dien je 45 minuten van tevoren aan te brengen met daarover huishoudfolie. Tijdens de behandeling verkleurt de tatoeage vaak wit, deze reactie wordt ‘lasersnow’ genoemd en verdwijnt binnen enkele minuten.

 

Na de behandeling

Na de behandeling wordt de huid gekoeld om de hitte uit de huid te halen. Er ontstaat enige roodheid en zwelling van het behandelde gebied. Soms ontstaan er kleine puntbloedinkjes. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel. Ook kunnen er in de dagen na de behandeling kleine korstjes ontstaan die vanzelf los zullen laten. Aan deze korstjes mag je niet krabben in verband met littekenvorming en infectie. Door er meerdere keren per dag Alhydran op te smeren zullen ze snel verdwijnen. De huid is na de behandeling kwetsbaar en moet dus voorzichtig behandeld worden. Wanneer het behandelde gebied geïrriteerd raakt door kleding of kledingaccessoires moet hierover een beschermend verband worden geplakt. Laat de huid zoveel mogelijk met rust. Voorzichtig wassen mag wel maar zorg dat de huid drooggedept wordt. Tot een week na de behandeling worden activiteiten als sporten, sauna, hete baden, etc. afgeraden.

 

Prijzen

 

De kosten voor het verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte. Zie hier een overzicht van de prijzen, deze prijzen zijn per behandeling:

- Tatoeage < 5 cm2: €85,-
- Tatoeage 5-10 cm2: €100,-
- Tatoeage 10-20 cm2: €130,-
- Tatoeage 20-30 cm2: €175,-

Bij de prijsberekening houden wij rekening met delen die niet getatoeëerd zijn, hierdoor komt de prijs die wij opstellen tijdens de intake vaak voordeliger uit.

 

Vrijblijvend intake gesprek

In een vrijblijvend intakegesprek in onze kliniek krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling. Wij geven u dan een exacte prijsopgave alsmede een inschatting van het aantal benodigde behandelingen. Dit is kosteloos en discreet.

 

Geen producten gevonden...