Gratis uitgebreide huidscan | Zandvoort

Gratis uitgebreide huidscan

 

 

Met de Observ 520 X pro huidscan is het mogelijk om de huid op een uitgebreide manier te analyseren. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ 520 X pro Huidscan analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De resultaten van de huidscan kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies.


Wil jij de huidveroudering maximaal vertragen, maar weet je niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Welke cremes het beste zijn voor jou huid en wat voor behandelingen echt baat hebben voor jou?


De Observ 520 is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidscan-apparaten. Met de Observ is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende modules nauwkeurig te analyseren. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Resultaat; een nauwkeurig behandelplan op maat.

 

gratis huidscan | Zandvoort

 

Wat analyseert de Observe 520 X pro?

 

1. de elasticiteit van de huid
2. de hoeveelheid talg
3. de diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
4. doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)
5. oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
6. het vochtgehalte

 

Maak een afspraak voor een gratis intake

 

Tijdens het intake gesprek kunnen we met de Observ daadwerkelijk IN de huid kijken. Wij maken de foto's en bespreken direct het resultaat en geven advies over een eventuele behandeling of productgebruik. Dit is 100% vrijblijvend en je bent hierna niks verplicht.

 

Wil je graag weten hoe jou huidconditie is? Maak dan een afspraak en kom langs voor een gratis huidanalyse met de Observ 520.
Onze online agenda komt begin november 2023 online, tot die tijd kan je ons het beste even bellen op 0235732900

 

gratis uitgebreide huidscan| Zandvoort

 

Geen producten gevonden...